Recenze litinového zásobníku na uhlí ICT pro plynové grily Napoleon

Zásobník na uhlí ICT pro plynové grily Napoleon na dřevěné uhlí, brikety a dřevěné lupínky je skvělým způsobem, jak dodat vašemu plynovému grilu chuť dřevěného uhlí. Zásobník je vyroben z těžké, masivní litiny a je určen pro všechny plynové grily Napoleon.

litinový zásobník na uhlí ICT pro plynové grily Napoleon

Chcete-li zásobník použít, jednoduše vyjměte grilovací rošty a kryty hořáků. Umístěte zásobník přímo na nerezové, plynové hořáky a přidejte jednu vrstvu dřevěného uhlí. Poté zapněte plynové hořáky a vraťte grilovací rošty. Než vypnete plynové hořáky, nechte dřevěné uhlí vzplanout a přepálit.

Jakmile je dřevěné uhlí připraveno, je čas začít vařit a péct. Pro umocnění kouřové chuti grilování můžete použít kousky dřevěných lupínků Napoleon přímo na dřevěné uhlí nebo použít integrovanou přihrádku na dřevěné lupínky které můžete namočit pro delší zauzování nebo nenamočené lupínky které dříve shoří.

litinový zásobník na uhlí ICT pro plynové grily Napoleon

Dřevěné lupínky dodají jídlu jemnou kouřovou příchuť zvoleného dřeva. Příchutí lupínků je dnes na trhu nepřeberné množství. Takže si vybere opravdu každý dle své chuti. 

Variace udících lupínků Napoleon:

udící lupínky pro litinový zásobník na uhlí ICT pro plynové grily Napoleon

Výhody litinového zásobníku na uhlí ICT:

  • Vyrobeno z odolné litiny
  • Vhodný pro většinu plynových grilů Napoleon
  • Snadné použití
  • Dodá jídlu kouřovou příchuť dřevěného uhlí
  • Snadné použití a čištění

Nevýhody litinového zásobníku na uhlí ICT:

  • Litina drží dlouho teplo, a tak nelze zásobník z grilu vyndat ihned

Celkově lze říci, že litinový zásobník na dřevěné uhlí je skvělý způsob, jak dodat vašemu plynovému grilu chuť dřevěného uhlí a zaudit připravované jídlo, což mu dodá jedinečnou chuť, kterou s běžným plynovým grilem nezískáte.

Video Divokýho Billa

 

 

počet hlasů: 4
Ohodnoťte článek.
Děkueme za hodnocení.