Plynový gril Napoleon Travel TQ240: dokonalý přenosný gril pro grilování na cestách

Minulý týden se nám podařilo naskladnit novinku letošní sezóny v podobě lehkého přenosného grilu s připojením na plynové kartuše, který Vám bude dělat dokonalého společníka jak v kempu, tak doma na balkoně. A tímto kompaktním zázrakem není nic jiného než plynový gril Napoleon Travel TQ240. Jeho menší rozměry a nižší hmotnost jsem ocenil z mnoha důvodů.

Než se pustím do vysvětlování, proč si tento přenosný gril získal mé srdce, dovolte mi, abych vás seznámil s jeho působivými funkcemi a vysvětlil, proč se stal mou volbou na výlety a menší kuchařská dobrodružství.

plynový gril napoleon travel TQ240

Silný výkon grilu Napoleon Travel TQ240 v kompaktním balení

Napoleon Travel TQ240 je sice malý, ale díky svému tepelnému výkonu 9000 BTU za hodinu má překvapivý výkon. Tato úroveň tepla je na gril této velikosti pozoruhodná. Gril funguje na propan-butan a do nerezového držáku pohodlně umístíte standardní propanbutanová kartuši.

plynový gril napoleon travel TQ240

Rošty grilu Napoleon Travel TQ240 prémiové kvality

Jednou z výrazných vlastností tohoto plynového grilu jsou jeho grilovací rošty. Jsou vyrobeny z litiny s keramickým povrchem. To znamená, že mají odolný povlak, který se jen tak neopotřebuje. Nemusíte se obávat, že byste jej poškodili používáním plastových nástrojů nebo se potýkali s korozí. Keramický povrch nejen chrání před korozí, ale také zajišťuje hladší povrch pro snadnější čištění. S velkorysou grilovací plochou 1550 cm2 je překvapivé, kolik toho na tomto grilu můžete připravit.

rošty plynového grilu Napoleon Travel TQ240

Nerezový hořák grilu Napoleon Travel TQ240

Samotný hořák je vyrobený z nerezové oceli, což je standardní prvek, který byste očekávali od každého špičkového grilu. Nerezová ocel zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti korozi. Proto tyto hořáky vydrží mnoho let.

nerezové hořáky plynového grilu Napoleon Travel TQ240

Pohodlné čištění grilu Napoleon Travel TQ240

Jako každý slušný gril je i Napoleon Travel Q240 vybaven vyjímatelnou vaničkou na odkapávání. Tato funkce usnadňuje úklid po grilování a pomáhá udržovat prostor pro grilování čistý.

odkapávací miska grilu napoleon travel TQ240

Maximální přenosnost grilu Napoleon Travel TQ240

Co tento gril skutečně odlišuje, je jeho přenosnost. Díky skládacím nohám je jeho přenášení neuvěřitelně pohodlné, ať už se chystáte na piknik u jezera, na výlet nebo prostě chcete grilovat doma na balkoně či v kempu. Kompaktní konstrukce je ideální pro přepravu a skládací nohy zajistí, že ve vašem vozidle nezabere mnoho místa.

plynový gril Napoleon Travel TQ240

Závěrem lze říci, že plynový gril Napoleon Travel TQ240 je vynikající volbou pro ty, kteří milují chuť grilovaných pokrmů a oceňují pohodlí přenosného grilu. Jeho malé rozměry nejsou na úkor výkonu, má vysoký tepelný výkon, odolné materiály a prostornou grilovací plochu.

Ať už jste zkušený kuchař, který chce rozšířit své kulinářské dobrodružství, nebo někdo, kdo rád griluje na cestách, Napoleon Travel TQ240 nabízí dokonalou kombinaci pohodlí a špičkových funkcí. Takže až budete příště plánovat piknik u jezera nebo vyrazíte na cesty, zvažte, zda si s sebou nevzít tento všestranný gril, který vaše zážitky z venkovního vaření ještě pozvedne.

plynové grily Napoleon Travel TQ240

 

počet hlasů: 3
Ohodnoťte článek.
Děkueme za hodnocení.