Recenze grilů Weber Genesis - 5. díl (možnosti rozšíření roštů u modelu E-410 2019 a novější)

Vlastníte gril Weber genesis E-410 a chcete si grilování obohatit o přípravu mořských plodů? S tímto požadavkem se nás nedávno obrátil náš zákazník a my Vám ukážeme jak na to.

Gril Weber Genesis E-410 2019 a novější už má použití planchy dotáhnuté k dokonalosti. Po chybách z předchozího modelu, se Weber poučil a litinový rošt udělal přesné v té velikosti, aby se po vyjmutí jedné části udělalo místo pro Weber litinovou planchu.

Na obrázku níže je vidět gril Weber Genesis E-410 GBS. Gril má standardně litinový rošt. Součástí roštu je i prostřední kulatá část, která se dá zaměnit za bohaté příslušenství GBS.

gril weber genesis E-410

Rošt se středem GBS se nechá uvnitř grilu, zbývající část vyjmeme. Názorná ukázka viz. níže.

gril weber genesis E-410

Do onoho volného prostoru už bez sebemenších problémů vložíte luxusní litinovou planchu, se kterou se stanete vášnivým kuchařem. Tento litinový tál je perfektně promyšlený, ve spodní části má umístěný odtokový kanálek a umožnuje přípravu nejrůznějších jídel.

gril weber genesis E-410

 Tak jako u jiných modelů Weber Genesis i zde je možnost použití litinového roštu Sear Grate. Sear Greate se postará o to, aby Vaše steaky byly nezapomenutelné jak vzhledově, tak chuťově. Druhá polovina grilu mezitím zůstane k dispozici pro pizza kámen, wok pánev atd.

weber gril Genesis E-10

počet hlasů: 1
Ohodnoťte článek.
Děkueme za hodnocení.