Recenze grilů Weber Genesis - 6. díl (možnosti rozšíření roštů u modelu S-435)

Plynový gril Genesis S-435 GBS je pořádný kousek grilu, s praktickými dvířky, za které se schová mnoho příslušenství. A právě jedním z tohoto příslušenství může být Weber luxusní litinová plancha. S touto planchou se můžete pustit do grilování a pozvednout vaše kulinářské dovednosti na vyšší úroveň.

Na první fotce můžete vidět gril Weber genesis S-435, který máme vystavený na naší prodejně v Tachlovicích. Gril se dodává s litinovým roštem, který je standardně vybaven středovou vyjímatelnou částí s označením GBS – Gourmet Barbeque Systém.

 Gril Weber Genesis

Úprava grilovací plochy není nijak složitá. Část roštu, ve které je umístěn GBS střed necháme uvnitř grilu, a vyjímáme zbývající část viz. foto

Plynový gril Genesis S-435

Na toto místo následně stačí usadit litinovou planchu. Plancha je smaltovaná keramikou, nepřilnavý povrch a snadné umývání je příjemným bonusem. Díky rovnému plnému povrchu Vám plancha umožňuje grilování zeleniny a ryb na drobné kusy, aniž by Vám kousky propadli roštem. Ani sladká jídla na grilu, třeba takový lívanec, rozhodně nemají chybu a určitě stojí za vyzkoušení.

Plynový gril Genesis S-435

Prázdné místo vedle roštu je šikovné svým tvarem, kromě litinového tálu jste schopni do něj pohodlně umístit litinový rošt Sear Great. Tento rošt má podobu pravidelného mřížkování, oproti klasickému roštu je mřížka užší a na mase nechá jedinečnou stopu.

Plynový gril Genesis S-435

počet hlasů: 0
Ohodnoťte článek.
Děkueme za hodnocení.