Nový Weber Weber SmokeFire se blíží ...

Značka Weber v letošním roce přichází s naprostou novinkou. Tento nový typ grilu je dlouhodobě očekávaný a zájemci se už nemohou dočkat. Očekávání jsou opravdu veliká. Mělo by jít o špičkový výrobek, který se stane velkou konkurencí značek grilů na pelety, které už jsou na trhu delší dobu. Weber přichází s řadou novinek a vylepšení. A na co se tedy můžeme těšit?

Jak je u grilů této značky zvykem, můžeme čekat opravdu něco bombastického. Něco co naprosto změní svět, tedy minimálně ten, který je kolem nadšenců do grilování. Už máme první zprávy od lidí, kteří ho mohli vyzkoušet a bez výjimky jsou všichni ohromeni. Lidi od Webera slibují, že tato novinka umožňuje jak uzení, tak i grilování a oboje na velice vysoké úrovni. Jsou to zatím první vlaštovky, ale za nějakou dobu určitě budeme různými recenzemi zavaleni.

Weber Smokefire

Nový SmokeFire Weber slibuje pomalé a pozvolné grilování a uzení, ale zároveň i zážeh při vysokých teplotách, tak si vyberte. Je to prostě udírna a mašina na stejky v jednom. Co víc si přát?

Weber přichází s tímto grilem na pelety, protože v Americe jsou pelety úspěšnější a úspěšnější. Američané si je v posledních letech opravdu oblíbili a na tento trend musí zareagovat i takový gigant jako je značka Weber. A nebyl by to Weber, aby nepřišel rovnou s něčím výjimečným.

A tento SmokeFire by takový opravdu mohl být. Uvidíme až v březnu, ale pokud splní to, co slibuje, máme se opravdu na co těšit. Má ambice být atraktivní i pro ty, kteří se takových velkých skoro profesionálních grilů tak trochu bojí. Většina lidí, kteří grilují, mají ty nejjednodušší grily, které jsou na trhu. Chtějí si připravit tu svojí půlku kuřete a dva hamburgery a nechtějí žádné zázraky. Bojí se pořídit si něco tak komplikovaného jako udírna, i když mají uzené potraviny rádi.

SmokeFire může být volba i pro takové lidi a paradoxně i gril, který naučí jíst lidi kvalitnější potraviny, protože když budete mít doma něco takového, tak už nebudete chtít grilovat jen párky a hamburgery, ale i kvalitní hovězí a vepřové maso. Ale možná si poprvé k masu ogrilujete i zeleninu a jako sladkou tečku i nějaké ovoce. Tento gril bude nabízet hodně a vám bude líto nevyzkoušet si to.

Weber Smokefire

Weber SmokeFire je úplně kontrolovaný přes LCD monitor a spaciální aplikaci Weber Connect app. Díky těmto technologiím budete mít celý proces grilování i uzení pod kontrolou. Budete kontrolovat teplotu, čas a aplikace vás povede krok za krokem, co je třeba udělat, takže si nebudete muset dělat starosti a budete se zcela radovat z grilování a uzení.

Tak snad jsme vás dostatečně namlsali a nebudete se moct dočkat března, stejně jako my. Už je to jen pár dní.

počet hlasů: 1
Ohodnoťte článek.
Děkueme za hodnocení.