Rozpalte to s pálivými omáčkami Saus.Guru ve tvaru LEBKY!

Kdo by nechtěl krásnou kolekci BBQ omáček ve skleněných lahvích ve tvaru lebky. A jak samotná láhev napovídá půjde o smrtící nálož pálivosti. Všechny pálivé omáčky Saus.Guru's Skull jsou malosériové a ručně vyráběné. Speciální směs papriček se skládá z ručně sbíraných a pečlivě vybraných prémiových sazenic pěstovaných v Nizozemsku. Za použití různých odrůd jako je Scorpion, Habanero, Jolokia a Carolina Reaper se plody očistí, rozmixují, smíchají se solí, poté se vysuší a zmrazí.

omáčky Saus.Guru ve tvaru lebky

Omáčka Saus.Guru The Truffled Skull

Italský černý lanýž se řadí mezi nejvyhledávanější ingredience na světě a teď ho můžete ochutnat v kombinaci s vůní a pálivostí Skull Hot Sauce od Saus.Guru. Přináší ohromující chuťový zážitek a nastavuje nový standard kombinace lanýžů v pálivé omáčce.

Omáčka Saus.Guru The Truffled Skull obsahuje vodu, rajčata, cukr, ocet, kukuřičný škrob, sůl, sójové boby, pšenici, 1,1 % chilli papriček, 0,98 % černého lanýže, cibule, rozmarýn, koření, přírodní aroma, aroma, houbový extrakt, česnek, kyselina vinná, přírodní extrakt z papriky.

Chuť a vůně italského černého lanýže se perfektně snoubí s dobře vyváženou pálivostí chilli a vytváří tak nezapomenutelnou kombinaci. Speciální směs papriček je pečlivě vybírána pro tuto omáčku.

omáčka Saus.guru ve tvaru lebky

Omáčka Saus.Guru Mexican Habanero Fever

Mexico na jazyku! Lehce pálivá omáčka se sladkokyselou chutí ananasu Vás přenese do malé vesničky uprostřed Mexika. Žlutá omáčka s ovocnou příchutá ananasu a autentickou mexickou bylinu epazote, je dokonalým doplňkem téměř všech mexických pokrmů.

Omáčku Saus.Guru Mexican Habanero Fever lze použít na mnoho způsobů, od tacos a tortill až po hot dogy, hamburgery, pizzu a pečenou zeleninu. Použijte ji jako dip, omáčku na gril nebo wok nebo glazuru, která dodá Vašim oblíbeným jídlům extra chuť.

Mexican Habanero Fever je vyrobena z vysoce kvalitních surovin včetně vody, cukru, přírodního octa, ananasu, kukuřičného škrobu, octu, 1,8 % žlutého habanera, sůl, cibule, česnek, petržel a epazot (Merlík vonný)

omáčka saus.guru lebka

Omáčka Saus.Guru Original

Je první omáčka ze série šesti lebek a je ideální pro milovníky chilli, kteří dávají přednost mírnějšímu nádechu, ale přesto chtějí komplexní a uspokojivý chuťový zážitek.

Pálivá omáčka Saus.Guru Original je vyrobena z vysoce kvalitních surovin včetně vody, cukru, rajčatového protlaku, kukuřičného škrobu, sójové omáčky, soli, sušených bylinek a koření, směsi čerstvého chilli (0,71 %).

Díky chuti zázvoru, směsi čerstvých papriček, sladkosti a umami je Skull Original skutečnou chuťovou bombou, která dokáže vylepšit celou řadu jídel. Ať už chcete vylepšit své oblíbené těstoviny a grilovaná jídla, saláty, hamburgery, hotdogy nebo jiné pochutiny, tato omáčka je všestrannou a chutnou volbou.

omáčka saus.guru lebka

Omáčka Saus.Guru Death Wish

Při pohledu na složení zjistíte, že omáčka obsahuje ocet, cukr, rajčatový protlak, škrob, sójovou omáčku, sůl, sušené koření a bylinky, směs čerstvého chilli (2 %), přírodní aromata a mletou papriku. Pozoruhodná je směs čerstvých chilli papriček, která obsahuje tři druhy papriček – čokoládovou naga jolokia, Carolina Reaper a Habanero. Jedná se o jedny z nejpálivějších papriček na světě, které jsou známé svou intenzivní pálivostí.

Omáčka Saus.Guru Death Wish má výraznou vůni italské omáčky na těstoviny, což je pravděpodobně způsobeno přítomností oregana a bazalky. Při ochutnání má omáčka nasládlou chuť s výraznou příchutí kmínu. Je ideální pro italská jídla, jako jsou špagety a pizza.

Dle výrobce má takovou úroveň pálivosti, že jde sotva zvládnout budete chtít ukončit své trápení - odtud ostatně i její název. I přes pořádnou úroveň pálivosti přináší Saus.Guru's Death Wish Hot Sauce na stůl dobře vyváženou směs chutí. Mletý kmín a spousta aromatických papriček v kontrastu s některými sladkými tóny a samozřejmě pořádnou dávkou umami dělají z této omáčky zabijácké koření. Nezapomeňte však, že k tomu, abyste si vychutnali chuťovou paletu této omáčky, budete potřebovat dobře vycvičený jazyk.

omáčka saus.guru lebka

Omáčka Saus.Guru Ultra Hot

Pokud hledáte pálivou omáčku, která vaše chuťové pohárky vezme na ohnivou jízdu, pak už nehledejte nic jiného než Saus.Guru's Skull Hot Sauce Ultra Hot.

Omáčka Saus.Guru Ultra Hot není pro slabé povahy, protože je plná žáru, který vám zaručeně pořádně rozproudí krev. Ale nebojte se, chuť je dobře vyvážená směsí bylinek a koření, takže je to víc než jen jednorozměrná omáčka.

Svěží citrusová chuť mletých semínek koriandru dodává omáčce jedinečnou chuť, která se nepodobá ničemu jinému. Sladkost také pomáhá vyvážit pálivost, takže je to "děsivě lahodná" omáčka. Jednou z nejlepších věcí na této omáčce je, že je 100% rostlinná, takže je skvělou volbou pro vegany a vegetariány. Neobsahuje ani umělá barviva a dochucovadla, což je vždycky plus.

omáčka saus.guru lebka

Omáčka Saus.Guru Black Gold

Pálivá omáčka Black Gold Edition od Saus.Guru získala v roce 2019 ocenění Nejlepší pálivá omáčka v Nizozemsku, a to z dobrého důvodu! Tato černá omáčka je napuštěná zlatými třpytkami a je opravdovým hitem. Nejde však jen o vzhled, protože omáčka obsahuje silný umami úder s úžasnou rovnováhou sladké, kyselé a pálivé chuti světově proslulé papričky Carolina Reaper.

Omáčka Saus.Guru Black Gold  je ideální pro dodání odvážného a jedinečného nádechu vašim svačinkám, hamburgerům, hot dogům, pizze, nachos, burritům a nudlím. Je vyrobena z vysoce kvalitních surovin, jako je směs čerstvých papriček, sójových bobů, pšenice a bylinek a koření, a jistě potěší vaše chuťové pohárky.

Pálivá omáčka Black Gold Edition je navíc ostatně jako všechny omáčky od Saus.Guru rostlinný produkt a neobsahuje žádná umělá barviva ani aromata.

omáčka saus.guru lebka

Omáčka Saus.Guru 142 Nonillion

Pálivá omáčka Carolina Reaper s papričkou, která je známá svou extrémní pálivostí, ale ta od společnost Saus Guru, ji posouvá na jinou úroveň. Omáčka se jmenuje "142 nonilionů", což odkazuje na nejvyšší teplotu ve stupních Celsia zaznamenanou ve vesmíru.

Navzdory rekordní teplotě slibuje omáčka směs indických chutí, včetně koření tandoori, limetkových listů a česneku. Složení obsahuje vodu, cukr, ocet, rajčatový protlak, čerstvé papričky Carolina Reaper (5 %), sójovou omáčku, kukuřičný škrob, rybí omáčku, sůl, sušené bylinky a přírodní extrakty.

Omáčka Saus.Guru 142 Nonillion má konzistenci kečupu a obsahuje viditelné kousky česneku a semínka papriček. Chuť je nasládlá, s příchutí rajčat a nádechem limetky a indického koření. Míra pálivosti je extrémně vysoká, ale je vyvážená s ostatními chutěmi, takže pro ty, kteří ji zvládnou, je to příjemný zážitek. Omáčka dobře hodí ke kuřecímu masu, rýži, hamburgerům a kuřecím křidélkům. Můžete ji však použít i k rybím nebo krevetovým pokrmům s kari.

Závěrem lze říci, že pálivá omáčka Saus Guru 142 Nonillion je vynikající volbou pro ty, kteří hledají extrémní zážitek z pálivosti a mají rádi indické chutě. Nedoporučuje se však těm, kteří nezvládají pálivá jídla. Pokud jste na výzvu připraveni, vyzkoušejte ji s kuřecím masem nebo rýžovými pokrmy, ale dávejte pozor, abyste to s ní nepřehnali.

omáčka saus.guru lebka

Zhodnotili jsme celou kolekci lebek od omáčky The Truffled Skull s italským černým lanýžem a ohromujícím chuťovým zážitkem, přes mexickou Habanero Fever s ovocnou příchutí ananasu, až po Original, která nabízí komplexní chuťový zážitek pro milovníky chilli s mírnějším nádechem. Každá z omáček má jednoznačně své vlastní výjimečné kouzlo.

Death Wish, Ultra Hot a Black Gold pak posouvají hranice pálivosti a nabízejí odvážným dobrodruhům nekompromisní zážitek. Omáčka 142 Nonillion pak překonává ve své pálivosti dosavadní rekordy, což ji činí skutečným výzvou pro odvážné gurmány.

Každá omáčka má svou unikátní recepturu a vybrané ingredience, které jim zajistí neopakovatelné chuťové vlastnosti. Skleněná lahev ve tvaru lebky pak dodává celé kolekci omáček zvláštní a atraktivní vzhled, který podtrhuje smyslnost a zároveň nebezpečí, které se skrývá uvnitř.

Pokud jste připraveni na výzvu, a Váš jazyk je dobře vycvičený, rozhodně se nechte zlákat touto smrtící náloží pálivosti. Omáčky Saus.Guru's Skull Vám nabídnou skvělý způsob, jak ozvláštnit a oživit Vaše oblíbená jídla a vytvořit nezapomenutelné gastronomické zážitky.  

 

počet hlasů: 11
Ohodnoťte článek.
Děkueme za hodnocení.