Malý velký gril – Campingaz Attitude 2100

Hrozně dlouho jsem měl zafixované grily od Campingazu jako velké plynové grily s bočními stolky. Takové ty klasické krabice , prostě typický plynový gril. Skříň , v ní plynová lahev, nad tím rošt s víkem a kolem toho dva stojky na nádobí. Prostě věc která je velká, a určitě se hodí na terasu nebo někam před pergolu. Prostě věc co zabere spoustu místa. A když jsme hledali gril na náš balkon, vůbec mi nenapadlo, že bychom se mohli koukat po téhle značce. Protože pak by zřejmě na balkoně skončil jen gril a pro pár lidí by se tam už místo nenašlo.

Na balkon jsme určitě chtěli gril na plyn. Dřevěné uhlí tak nějak automaticky padá kvůli sousedům. Asi by nebyli moc šťastní kdybych jim zatopil přímo pod oknem. To prostě nejde. Elektrický gril asi fajn, ale my si chtěli brát gril sebou i na výlety ven. Do auta. A ne vždycky je v dosahu elektrika. Plynová bomba sice není úplně sexy věc, ale účel světí prostředky. Když budeme v kempu, bude v pohodě. Do kufru auta se bez problém malá vejde, a je to určitě čistá práce, žádné šmudlání.

Covid všechno změnil. Jako že úplně všechno, včetně našich plánovaných výletů do kempu. Nebylo kam jezdit, všechno a všude zavřené. Takže zbyl hlavně ten balkon. Dlouhá doba strávená doma nás pak dohnala k tomu si gril koupit hned na jaře. Žádné čekání na léto, gril jsme potřebovali už v březnu. Nutně !

Campingaz Attitude 2100

Z několika kandidátů se nakonec vybíralo mezi stolním grilem od Napoleonu, a překvapivě od Campigazu. Cenová kategorie plus minus stejná – a nakonec vyhrál ten větší. Ne, nekoupili jsme si velký gril se skříńkou na bombu. Představte si že oni dělají gril který se na balkon nbeo terasu hodí úplně perfektně. Jako byste z jejich velkých grilů uřízly spodek a ty boční poličky. Nechali jen to důležité – samotný gril.

Campingaz Attitude 2100

Tuhle věc můžete dát na stůl. Položit na zem. Unese si chlap I ženská . Nevypadá jako ze školní jídelny z pozdních 80-tek. Ale hlavně, funguje.

Campingaz Attitude 2100

Asi se nebudu rozepisovat o tom jaký má plynový hořák a jak úžasně topí – to mi u grilu na plyn přijde tak nějak normální. Radši přidám pár fotek toho jak Attitude funguje. Jsou myslím všeříkající …..

Campingaz Attitude 2100

Litina na grilu je super, jak rošt tak ten hladký tál. Když ho nahřejete, není co řešit ...

Bombový je otvor na zasunutí Wok pánve. Ta je vpravdě boží. Ten samý systém má Campigaz i u svých "velkých grilů". Všechno v litině.

Pohodlně jídlo pro tři lidi na jeden zátah. A asi by se vešlo ještě víc. Gril nemá problém s výkonem, na balkoně super.

Takhle vypadá po akci - přijde na řadu to nejméně příjemné - mytí grilu.

Jenže tady bordel po grilování prostě vytáhnete s celou miskou ven z grilu, a vrazíte třeba do myčky. Nemá chybu :)

počet hlasů: 4
Ohodnoťte článek.
Děkueme za hodnocení.