Koktejly aneb něco ostřejšího z grilu

Aneb něco ostřejšího z grilu na zvednutí nálady! My nechceme a ani nebudeme opakovat všechny pesimistické prognózy i momentální vývoj korona virové situace, protože tyto informace na Vás křičí ze všech médií včetně internetu. My jsme si dali za cíl být pozitivní v rámci dodržování všech pravidel a zákazů. Chceme Vás naučit připravit si na Vašem zahradním grilu úžasné koktejly, které Vám pomohou na chvíli zapomenout na to, v jaké době žijeme. Alkohol k jídlu patří a ke grilování zvlášť. Nemusíte se bát!

Opakujeme, že pití alkoholu je zakázáno jen na veřejnosti. Přijde vám to možná trochu překombinované, že něco jako koktejl se dá připravit na grilu. Ale počkejte si a sami uvidíte. Možná už jste na to narazili, že někdo mluvil o grilovaném koktejlu a šlo opravdu o drink. Není to jen o tom, že už opravdu všechno grilujeme.

Grilované a uzené koktejly

1. Spálený ananasový Zombie koktejl

grilovaný ananas

Nejdůležitější ingrediencí tohoto koktejlu, jak je jasné podle názvu, je ananas, což je hodně sladké ovoce, které na grilu hezky zkaramelizuje. Receptů na grilovaný ananas se na internetu hemží opravdu velké množství. A co takhle koktejl z grilovaného ananasu? Díky tomu koktejl získá výbornou výraznou chuť. Kromě grilovaného ananasu je součástí koktejlu i ananasová šťáva. A slupku ananasu si schovejte i na ozdobu na sklenici.

2. Koktejl s uzenou cibulkou

Tento koktejl se skládá ze suchého Martini, ve kterém je místo olivy uzená koktejlová cibulka, která tomu všemu dodá jiné grády a možná se stane Vaším nejoblíbenějším koktejlem.

3. Opečená Bloody Mary

rajčata na grilu

Ti, co grilují, moc dobře ví, že co je grilované, chutná lépe nebo minimálně jinak. Možná si říkáte, co z ingrediencí na Bloody Mary byste grilovali. Jsou to rajčata na rajčatovou šťávu, která je základem tohoto základního koktejlu. Prostě tomatová šťáva z grilovaných rajčat, to je úplně jiný level, věřte nám!

počet hlasů: 2
Ohodnoťte článek.
Děkueme za hodnocení.